De Klussenier Leo de Lijster
De Klussenier Leo de Lijster

Prinsessenstraat 20
3258 AV Den Bommel

Dien uw offerte-aanvraag in   

0187 66 42 82
06 8264 9273
leodelijster@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 70698538

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf voor renovatie- en onderhoudsklussen? Ik ben Leo de Lijster, de Klussenier voor Den Bommel en omgeving.

Nadat ik jarenlang een eigen meubelmakerij heb gehad, besloten ik en mijn vrouw Karin in Frankrijk een hotel op te zetten. Het vervallen hotel heb ik zelf verbouwd tot een professioneel maar karakteristiek hotel. Na 10 jaar hard werken hebben we het goedlopende hotel verkocht en zijn we teruggegaan om in Nederland oud te worden. Maar stilzitten is niks voor mij. Vandaar dat ik mijn eigen klusbedrijf ben gestart als Klussenier.

Ik voer alle verbouwingen en kleinere klussen uit. Een kleine greep uit de mogelijkheden: verbouwing van keukens, toilet, badkamer, elektrawerk, installatiewerk en complete renovaties. Maar ook voor het plaatsen van dakramen of de verbouwing van de zolder naar een slaap- of werkkamer kunt u bij mij terecht.

U mag van mij vakmanschap verwachten voor een redelijke prijs. Ik reken geen voorrijkosten, geef vooraf een vrijblijvende offerte en verzorg de inkoop van de materialen. Doordat ik ben aangesloten bij de franchiseorganisatie De Klussenier, kan ik voor een grote verbouwing een beroep doen op mijn collega Klusseniers. Ik realiseer de hele verbouwing vanaf aanvraag tot en met de oplevering zodat u maar één aanspreekpunt heeft.

Kortom, hebt u een verbouwing gepland of kleinere klussen die geklaard moeten worden? Ik kom graag bij u langs om uw plannen door te spreken en te realiseren. Neem gerust contact op of kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Den Bommel op www.klussenierleodelijster.nl.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...